top of page

Versterking voor team HVAC: Jordy Claerhout


Na een deugddoend verlof zijn we er vorige week opnieuw aan begonnen. Klaar om de lopende projecten af te werken en heel wat nieuwe projectuitdagingen aan te gaan! Om deze woorden kracht bij te zetten hebben we 3 nieuwe collega’s aan boord genomen. We stellen ze graag aan u voor. Deze week beginnen we met Jordy Claerhout.


Jordy (26), System Integrator, sloot vorige week aan bij ons HVAC-team. Gepassioneerd door techniek en automatisering koos hij als jonge knaap voor de opleiding energietechnologie.


Hij startte zijn professionele carrière in de tuinbouwautomatisering als service- & installatietechnieker. Hier deed hij heel wat kennis op van elektrotechniek, installatie van procescomputers, oplossen van storingen en het uitwerken van watertechnische projecten. Klimaatsturingen zijn hem met andere woorden niet onbekend.


Jordy: “Ik koos voor DTplan omdat dit een vooruitstrevend bedrijf is. Ik vind er mijn passie techniek en automatisering terug. Ook het jonge, hechte team is een plus. Ik kijk ernaar uit om mij hier verder te ontplooien.”


Buiten de uren vinden we Jordy vooral terug bij zijn gezin; “Als trotse papa kan ik er enorm van genieten om samen met het gezin te ontspannen.”


Een vraag voor Jordy? Jordy.claerhout@dtplan.be!

108 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page