top of page

BUILDING

MANAGEMENT

SYSTEMS

Automate your building!

Door middel van systeemintegratie van verschillende gebouwtechnieken en merken creëren wij met DTplan een eenvoudig bedienbaar geheel, gebruik makend van verschillende betrouwbare standaarden zoals KNX, DALI, ModBus en M-bus.

Zo proberen we de aannemer, elektricien/installateur elektriciteit, het studiebureau, technische dienst, gebouwbeheerder en eindklant te ontzorgen.

ONZE OPLOSSINGEN

PLC

 

Een PLC is een Programmable Logic Controller. Automatisatie gebeurt vanuit een centraal systeem, de PLC.

Als integrator programmeren wij meerdere types PLC van verschillende merken.

KNX

 

KNX is een erkende standaard voor woning- en gebouwautomatisering. Automatisatie gebeurt vanuit een decentraal systeem. Het KNX protocol is compatibel met meer dan 350 fabrikanten die onderling gekoppeld kunnen worden.

Modbus

 

Modbus is een protocol voor seriële communicatie die werkt volgens een master/slave architectuur. Hardware componenten met modbus compatibiliteit kunnen gekoppeld worden aan een KNX of PLC automatisatie.

DALI

 

DALI staat voor Digital Addressable Lighting Interface. Dit is een communicatieprotocol gemaakt voor slimme (nood-)verlichting.

De kracht van DALI is een vlotte installatie gekoppeld met een krachtige sturing en monitoring van verlichting. Dit protocol kan gekoppeld worden aan een KNX of PLC automatisatie.

Officiële partner van de "KNX Belgium" associatie, Siemens & Schneider

KNX Professional
Siemens
schneider Electric

service & ONDERHOUD

 

DTplan is steeds beschikbaar voor service & maintenance. Dit kan zowel voor ons eigen uitgevoerde projecten als voor projecten van externe partijen. Wij adviseren om geregeld een onderhoud te laten uitvoeren, zo kan u van een optimaal comfort en van een energie efficiënte installatie genieten. Het zorgt er bovendien voor dat u steeds over de recentste updates beschikt, dit zal niet alleen de security maar ook de levensduur van de installatie bevorderen.

Bij pannes voorzien wij via onze supportdienst snelle interventies.

Heb je een vraag? Wens je een offerte?
Vul jouw gegevens in en we contacteren je!

Bedankt voor de inzending!

bottom of page