top of page

SERVICE & ONDERHOUD

DTplan is steeds beschikbaar voor service & maintenance. Dit kan zowel voor ons eigen uitgevoerde projecten als voor projecten van externe partijen.

Wij adviseren om geregeld een onderhoud te laten uitvoeren, zo kan u van een optimaal comfort en van een energie efficiënte installatie genieten. Het zorgt er bovendien voor dat u steeds over de recentste updates beschikt, dit zal niet alleen de security maar ook de levensduur van de installatie bevorderen.

Door de jarenlange ervaring met installaties en onderhoud van de verschillende regelsystemen, zijn wij in staat met professioneel opgeleid personeel uw gevraagde interventies en onderhoud van de regeling op uw installaties uit te voeren.

De klant kan zowel genieten van preventief onderhoud via een onderhoudscontract in functie van het gebouw of een snelle interventie via onze support-dienst bij pannes.

pexels-field-engineer-442152.jpg

Ondersteunde merken & software

BMS: KNX, DALI, WAGO PLC

HVAC: Priva TC engineer, Siemens ABT site, Beckhoff Twincat 2&3, Wago Codesys en eCockpit, Tridium Niagara, ABB CX pro...

Protocollen: Modbus, BACnet, OPC, Profibus, M-Bus, KNX...

Honeywell
centra line.png
KNX Professional
esylux.png
priva_logo_detailpagina9.png
schneider Electric
logo-ecompany.png
Beckhoff
Theben.png
Siemens
abb.png
oktow-2.png

interventie of Offerte aanvragen

Interventie: support@dtplan.be of 051 66 03 71

Een onderhoudscontract & offerte op maat? Vul het formulier in via onderstaande knop & we contacteren u zo snel mogelijk met een oplossing op maat. Bedankt voor uw interesse in DTplan & Oktow! 

bottom of page