top of page

Nieuwsbrief Januari 2021

DTplan scoort opnieuw in Brussel: Copernicus

Als hoofdaannemer leverde DTplan enkele weken terug, het totaalproject ‘Botanic Building’ op in Brussel. En goed nieuws: de volgende Brusselse ‘eyecatcher‘ wacht ons al op.


Samen met VMA & Alfa TI, automatiseren we het prachtige Copernicus-gebouw. DTplan staat in voor de HVAC- en verlichtingssturing. Onze eigen bordenbouwers bereiden meer dan 20 HVAC-stuurborden voor, terwijl onze systeemintegratoren zich verheugen op het automatiseren van HVAC en verlichting.


Vanuit de Business Unit Energy Managment Systems (EMS) en de steeds toenemende vraag rond datacaptatie, verruimen we onze horizon. Begin volgend jaar wordt een tweede locatie in Gent geopend. De nieuwe naam van onze activiteit wordt binnenkort bekend gemaakt. Zo boren we naast de gebouwensector, ook de industriële markt aan.

We vertrekken steeds van een probleemstelling én... een wit blad. Onze positie als een onafhankelijke speler is daarbij cruciaal. Zo voorzien we koppelingen met maintenance tools, voeden we facturatiesystemen, maken we gebouwen slimmer en analyse software krachtiger. Meer nieuws volgt in een latere fase. Blijf op de hoogte! Hou je mailbox in de gaten en volg ons via deze LinkedIn pagina.

DTplan zoekt versterking

DTplan blijft groeien. Wij zoeken versterking in mensen die net als wij gelukkig worden van slimme technieken. Want dat is wat we bij DTplan doen! Door het automatiseren van gebouwen en het in kaart brengen van data, verhogen we het comfort en de kwaliteit. Concreet zijn wij op zoek naar volgende profielen:

  • Systeem integrator KNX en IOT (Izegem of Gent)

  • Projectleider Energiemanagement (Gent)

  • Systeem integrator HVAC (Izegem)

Alle vacatures en meer info vind je hier op onze website of via joran.beyls@dtplan.be Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Heb je vragen over een gebouwenbeheersysteem, energieverbruik of automatisatie & sturing binnen een gebouw of project? Neem contact op met Jonas Lybeer. We bekijken graag de mogelijkheden. Je kan Jonas bereiken via jonas.lybeer@dtplan.be

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page