top of page

Een bruisend 2022 in zicht

DTplan en Oktow sluiten binnenkort een boeiend 2021 af! Heel wat uitdagingen kwamen afgelopen jaar op ons pad. Tal van mooie projecten passeerden de revue en ook binnen ons bedrijf waren er heel wat nieuwe ontwikkelingen. Zo brachten we met Oktow, Experts in Dataflow, een nieuwe merknaam op de markt die zich focust op data & energiemanagement binnen gebouwen. We openden ook een tweede kantoor, in Gent, en mochten vier nieuwe collega's verwelkomen.


2021: een jaar dat gekenmerkt werd door een sterke groei & ontwikkeling. We zijn vastberaden om ook in 2022 die trend door te zetten!


Project in de kijker: SWECO Zelzate


'Tick the boxes', dit project heeft het allemaal: SWECO Zelzate speelt in op de verwachte toename van elektrische wagens, op de productie en inzet van hernieuwbare energie, op het beheersen van de elektriciteitskosten én op de robuustheid van ons energiesysteem. Een sterk staaltje van innovatie en technologische vooruitziendheid.

DTplan is dan ook trots om aan dit uiterst duurzaam project te kunnen meewerken. In een eerste fase automatiseren we de HVAC-installatie met ABB Cylon. We bouwen twee HVAC-stuurborden, voorzien alle materialen, zorgen voor de bekabeling en programmeren de volledige automatische regeling.


CO2-metingen in uw gebouw dankzij Oktow


We kunnen er niet om heen. Door het coronavirus kwam de focus op een gezonde luchtkwaliteit binnen gebouwen in een stroomversnelling. CO2-metingen en data-opslag worden zo noodzakelijk. Dat is precies waar Oktow u kan bij helpen! Benieuwd? Contacteer ons! We bekijken graag samen uw case.Bezoek ons op Indumation!

Van 18 tot en met 20 mei kan u ons vinden op Indumation. Ons team verwelkomt u graag op stand 523 in zaal 5 van Kortrijk Xpo.


Een bezoek is gratis na registratie via onderstaande knop. Gebruik de code 157 om u in te schrijven.


Er even tussenuit...

En dan nu? Tijd voor een welverdiende vakantie! DTplan en Oktow sluiten de deuren op donderdag 23 december. Maandag 3 januari vliegen we er opnieuw in. We wensen u en uw familie een prettig en gezond 2022!

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page