top of page
  • Jonas

DTplan groeit verder!


Sinds deze week hebben we bij DTplan een nieuwe medewerker! Jonas vult er de nieuwe functie van Sales Specialist in. Maak via onderstaand interview kennis met onze nieuwe kracht.

DTplan: Kan je ons wat meer vertellen over jouw loopbaan tot nu toe?

“Ik heb een bachelor bedrijfsmanagement met optie sport behaald in 2017, daarna ben ik meteen aan de slag gegaan bij KV Oostende. Ik maakte iets meer dan drie jaar deel uit van de commerciële cel. Als dossierbeheerder & marketing assistent probeerde ik onder andere samen met de partners van KV Oostende hun merk zo goed mogelijk in de kijker te plaatsen, telkens met een persoonlijke touch. Maar een voetbalclub is geen ‘gewoon’ bedrijf, elke dag zag er helemaal anders uit. Mijn takenlijstje was zeer gevarieerd en uitgebreid: van het mee bedenken en organiseren van netwerk-events (businesscorners), ondersteunen van de cel communicatie, het mee organiseren van wedstrijddagen tot het opmaken van verschillende grafische projecten zoals het Beach Business Club magazine, content voor de led-boarding, flyers... Zo werd ik er niet alleen flexibel maar ook een echte all-rounder!”

Wat mogen we van jou verwachten?

“Wat je van mij mag verwachten? Hopelijk veel nieuwe projecten 😉! En natuurlijk ook goeie, opbouwende, relaties met de verschillende partners en klanten. Maar ook boeiende demodagen, leuke blogs & nieuwsbrieven. Ik kijk ernaar uit om samen met het DTplan-team verder te groeien!”

En Jonas als persoon?

“Ik ben een echte sportliefhebber. Triatlon, mini-voetbal en skiën zijn mijn favoriete bezigheden in mijn vrije tijd. Als het dan toch iets rustiger mag dan volg ik graag sport op televisie of ontdek ik graag nieuwe plaatsjes, samen met mijn vriendin.”

Heb je nu al vragen voor Jonas? Stuur hem dan zeker een mailtje via jonas.lybeer@dtplan.be

73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page