top of page

Een uitdagend maar mooi voorjaar voor DTplan!

Bijgewerkt op: 10 nov. 2022

Het zomerverlof is in zicht. Tijd om even stil te staan bij het drukke en uitdagende voorjaar. Een voorjaar gekenmerkt door heel wat mooie projecten zoals de Lingang Warehouses in Zeebrugge, de hoofdzetel van Aquafin in Aartselaar, Bekaert Waregem, Pacheco school in Brussel, 'The Crown' - de nieuwe campus van VIVES Brugge... Maar ook door onzekere levertermijnen, waar we met DTplan vlot konden en nog steeds op kunnen anticiperen. Dankzij onze merkonafhankelijkheid, sterke relaties met leveranciers en producenten slagen we erin om op een redelijke termijn het nodige materiaal tot bij ons en dus ook tot bij onze klanten te krijgen. We nemen jullie graag even mee in de nabije toekomst, met de negende editie van onze demodagen, en we plaatsen twee projecten in de kijker.


Demodagen - 4 oktober 2022 - Energy Routing

Na twee verplichte sabbatjaren hernemen we in 2022 met veel ambitie onze Demodagen! We trekken voor deze editie de kaart van ‘Energy Routing’. Dat doen we niet zomaar. Sinds dag één maakt ‘Energiemanagement’ een belangrijk deel uit van de DTplan-activiteiten. Met de lancering van Oktow in 2021, zetten we een extra stap in dit groeiende segment. Een sterke delegatie aan experts & partners delen heel graag hun praktijkervaring met jullie. Benieuwd naar onze sprekers en hun topics? Wens jij er ook graag bij te zijn? Meer info of inschrijven?


Aquafin Aartselaar - BMS

Ons team voorziet deze future-proof en duurzame hoofdzetel van Aquafin van heel wat technische snufjes die het comfort aanzienlijk verhogen, dit met oog op een energiezuinig verbruik. Zo automatiseren we de verlichting via Dali. Daarnaast worden ook de zonneweringen slim aangestuurd, dit via KNX.Dankzij verschillende bewegingsmelders, aanwezigheidsmelders, een weerstation op het dak en 3 pyranometers creëren we een sterk geïntegreerd geheel.



Lingang Zeebrugge - HVAC

Samen met installateur Develtere voorzien we de HVAC installatie voor tien nieuwe logistieke warehouses in de haven van Zeebrugge. DTplan staat hier in voor de bouw van 10-HVAC stuurborden, de programmatie automatische regeling & GBS met ABB Cylon. Onze onderaannemer Vensol voorziet dan weer de bekabeling. Onder andere de korte doorlooptermijn van ongeveer vier maanden is een uitdaging maar dankzij een goeie planning & communicatie zijn levertermijnen en deadlines hier geen probleem!

Benieuwd wat we voor jouw project of gebouw kunnen betekenen?

Heb je vragen over een gebouwenbeheersysteem, energieverbruik of automatisatie & sturing binnen een gebouw of project? Neem contact op met Jonas Lybeer. We bekijken graag de mogelijkheden. Je kan Jonas bereiken via jonas.lybeer@dtplan.be


Verlof 20/07 tot 07/08

We gaan er binnenkort tussenuit en genieten van een welverdiende vakantie. Vanaf maandag 8 augustus staan we weer helemaal voor jullie klaar. We wensen iedereen een deugddoend verlof! Tot binnenkort. Team DTplan

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page