top of page

Een toptransfer voor DTplan & Oktow!

Bijgewerkt op: 10 mei 2021


Xavier Desmet, 48 lentes jong, maakt sinds vandaag deel uit van ons team. Hij is gepassioneerd door energie & energiebeheer en wordt onze nieuwe Project Manager Data Analyse bij Oktow, experts in dataflow!


Xavier zet zo een nieuwe stap in zijn mooie en indrukwekkende loopbaan! Eerder was hij al bij heel wat topbedrijven aan de slag. En nu kiest hij dus voor een nieuw avontuur bij Oktow: "Ik wil klanten helpen met het begrijpen van hun energie & maintenance data en hen met mijn ervaring helpen om deze stromen te optimaliseren" aldus Xavier.


Samen met het bestaande team zal hij klanten inzicht geven in hun energie & datastromen en deze analyseren. Bovendien zal hij dankzij zijn expertise gerichte oplossingen aanreiken om de installaties & gebouwen verder te optimaliseren.


Dat 'energie' centraal staat in Xavier zijn leven blijkt ook buiten de werkuren. Hij is trotse papa van 2 prille 20'ers, en een fervent koersliefhebber. Samen met zijn vrouw Martien kan hij ook enorm genieten van 'den buiten'.


Xavier is te bereiken via xavier@oktow.be of via +32 479 95 91 64


Welkom in ons team, Xavier!Xavier zoekt trouwens nog enkele collega's! Benieuwd? Check onze vacatures hier!224 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page