top of page

DTplan Demodagen 2019!


Gerichte sessies rond automatische regelingen in lastenboeken.

DTplan focust zich tijdens een nieuwe editie van de DTplan Demodagen op het luik 'Automatische regelingen' in lastenboeken. We richten ons daarbij enkel op aannemers, studiebureaus en gebouwenbeheerders. We willen dieper ingaan op het stijgend belang, de mogelijkheden en de meest gestelde vragen. Six brengt een sterke case die de verwachtingen van een eindklant blootlegt. Het toonaangevende studiebureau Boydens deelt met ons hun praktische inzichten en ervaring.

Wat? 7e DTplan Demodagen

Voor wie? Aannemers, studiebureaus, gebouwenbeheerders

Over? 'Automatische regelingen' in lastenboeken. Met praktische inzichten van Studiebureau Boydens, een overzicht van veel gestelde vragen en de casevoorstelling van het Hoogbouwplein Zelzate ism Six.


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page