top of page

KMO bespaart 33% op energiefactuur zonder te investeren


Verzekeringsmakelaar Kegels & Van Antwerpen bespaart als eerste Vlaamse kmo 33% op zijn energiefactuur zonder zelf iets te investeren. Helexia Flanders realiseert de investering in energie-efficiëntie met financiering van ParticipatieMaatschappij Vlaanderen (PMV).

De besparingen bij Kegels & Van Antwerpen, dat een kantoorgebouw met een oppervlakte van ongeveer 1800 m² bezit, worden gerealiseerd door het gebruik van zonnepanelen, ledverlichting, bewegingssensoren om het sluimerverbruik van de verlichting te vermijden en een optimalisatie van het verwarming-, ventilatie- en airconditioningsysteem.

 

Contacteer ons over hoe wij u kunnen helpen bij slimme sturing van verlichting en optimalisatie van verwarming, ventilatie en airconditioning.


21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page