KMO bespaart 33% op energiefactuur zonder te investeren


Verzekeringsmakelaar Kegels & Van Antwerpen bespaart als eerste Vlaamse kmo 33% op zijn energiefactuur zonder zelf iets te investeren. Helexia Flanders realiseert de investering in energie-efficiëntie met financiering van ParticipatieMaatschappij Vlaanderen (PMV).

De besparingen bij Kegels & Van Antwerpen, dat een kantoorgebouw met een oppervlakte van ongeveer 1800 m² bezit, worden gerealiseerd door het gebruik van zonnepanelen, ledverlichting, bewegingssensoren om het sluimerverbruik van de verlichting te vermijden en een optimalisatie van het verwarming-, ventilatie- en airconditioningsysteem.

Artikel Made in Antwerpen

Contacteer ons over hoe wij u kunnen helpen bij slimme sturing van verlichting en optimalisatie van verwarming, ventilatie en airconditioning.


17 keer bekeken0 reacties

Tel.: +32 (0)51 66 03 70

Mail: info@dtplan.be

Tel. technische dienst:  +32 (0)51 66 03 71 

Maatschappelijke zetel: Leenstraat 25, 8870 Izegem

  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube