top of page

DTplan verhuist naar nieuwbouw


Nieuwbouw DTplan wordt Bedrijf van de Toekomst
Onze nieuwe kantoren in de Leenstraat 25 te Izegem etaleren ons kunnen als systeemintegratoren binnen gebouwen- en energiemanagement. We zetten met dit nieuwbouwproject volop in op een ‘BEDRIJF van de TOEKOMST’. Met dank aan MAs-Architecten en Monrow.
We voorzien een atelier, kantoorruimtes en een demo/ opleidingsruimte, waarin alles optimaal gestuurd & gemonitord wordt. Bewegingsmelders zorgen voor aanwezigheidsdetectie. De weersvoorspellingen & energieprijzen volgen we automatisch op. CO2 & temperatuurmetingen houden we via datalogging bij. Dankzij de combinatie van allerlei technieken halen we een bijzonder laag E-peil, een veel hoger rendement, zuinig verbruik & een gezonde werkomgeving. Door de inkomende data te monitoren behouden we bovendien permanent controle op dit lage E-peil. Kortom: het nieuwe DTplan-kantoor wordt een uithangbord in het toepassen van de laatste EMS, BMS, HVAC & LPWAN technologieën.


80 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page