DTplan bouwt aan de toekomst


DTplan bouwt hard aan nieuwe kantoren in Izegem. En nieuwe kantoren die vormen voor ons, systeemintegratoren, de ultieme uitdaging om al onze kennis binnen gebouwen- en energiemanagement te etaleren. We zetten met dit nieuwbouwproject volop in op een 'BEDRIJF van de TOEKOMST'. We voorzien een atelier, kantoorruimtes en een demo/opleidingsruimte, waarin alles optimaal gestuurd & gemonitord wordt. Bewegingsmelders zorgen voor aanwezigheidsdetectie. De weersvoorspellingen & energieprijzen volgen we automatisch op. CO2 & temperatuurmetingen houden we via datalogging bij. Dankzij de combinatie van allerlei technieken halen we een bijzonder laag E-peil, een veel hoger rendement, zuinig verbruik & een gezonde werkomgeving. Door de inkomende data te monitoren behouden we bovendien permanent controle op dit lage E-peil. Kortom: het nieuwe DTplan-kantoor wordt een uithangbord in het toepassen van de laatste EMS, BMS, HVAC & LPWAN technologieën. Onderstaand alvast een impressie van de vooruitgang.

Spek voor de techneut zijn bek

 • HR-condensatieketel

 • Bivalente warmwaterboiler gevoed door de condensatieketel én zonnecollectoren

 • 10kW aan zonnepanelen

 • LED en TL-verlichting met aanwezigheidsdetectie

 • Ventilatiesysteem type D

 • Vloerverwarming (gevoed door warmtepomp & HR-ketel)

 • ...

Visie op groene energie

 • Hernieuwbare energie: zonnepanelen, -collectoren, warmtepomp,...

 • Hoog rendement: HR-beglazing, warmteterugwinning op ventilatie,...

 • Zuinig: 'slim & automatisch' sturen, hoge isolatienormen, zonnecollectoren voor warm water,...

 • Gezond: ventilatie op basis van CO2-gehalte, garantie op verse lucht,...

 • ...


9 weergaven0 opmerkingen