top of page

DTplan bouwt aan de toekomst


DTplan bouwt hard aan nieuwe kantoren in Izegem. En nieuwe kantoren die vormen voor ons, systeemintegratoren, de ultieme uitdaging om al onze kennis binnen gebouwen- en energiemanagement te etaleren. We zetten met dit nieuwbouwproject volop in op een 'BEDRIJF van de TOEKOMST'. We voorzien een atelier, kantoorruimtes en een demo/opleidingsruimte, waarin alles optimaal gestuurd & gemonitord wordt. Bewegingsmelders zorgen voor aanwezigheidsdetectie. De weersvoorspellingen & energieprijzen volgen we automatisch op. CO2 & temperatuurmetingen houden we via datalogging bij. Dankzij de combinatie van allerlei technieken halen we een bijzonder laag E-peil, een veel hoger rendement, zuinig verbruik & een gezonde werkomgeving. Door de inkomende data te monitoren behouden we bovendien permanent controle op dit lage E-peil. Kortom: het nieuwe DTplan-kantoor wordt een uithangbord in het toepassen van de laatste EMS, BMS, HVAC & LPWAN technologieën. Onderstaand alvast een impressie van de vooruitgang.

Spek voor de techneut zijn bek

 • HR-condensatieketel

 • Bivalente warmwaterboiler gevoed door de condensatieketel én zonnecollectoren

 • 10kW aan zonnepanelen

 • LED en TL-verlichting met aanwezigheidsdetectie

 • Ventilatiesysteem type D

 • Vloerverwarming (gevoed door warmtepomp & HR-ketel)

 • ...

Visie op groene energie

 • Hernieuwbare energie: zonnepanelen, -collectoren, warmtepomp,...

 • Hoog rendement: HR-beglazing, warmteterugwinning op ventilatie,...

 • Zuinig: 'slim & automatisch' sturen, hoge isolatienormen, zonnecollectoren voor warm water,...

 • Gezond: ventilatie op basis van CO2-gehalte, garantie op verse lucht,...

 • ...


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page