top of page

IoT Visualisation: Drag & Drop


Tegenwoordig is het erg simpel om kleine toepassingen te koppelen aan het internet. Dit noemt men "Internet of Things" of in het kort "IoT. Wat velen dan weer niet weten is welke manier ze moeten kiezen om deze koppeling te verwezenlijken. Daarvoor kunnen wij u als merkonafhankelijke integrator een handje bij helpen.

Sinds heden zijn wij partner van het IoT visualisatieplatform "Cayenne" van myDevices. Het eerste IoT platform met drag & drop functie. Een erg simpel platform die een eerste opzet van een IoT uitrol kan vergemakkelijken.

Wij zoeken de beste oplossing om uw oude of nieuwe sensoren te koppelen aan een erkend IoT netwerk. Daarna schenken wij de optie om de status van uw sensoren te volgen via het "Cayenne" platform. U kan later nog altijd overschakelen naar een uitgebreider visualisatieplatform.

Het grootste voordeel hiervan is dat het een erg vlotte en voordelige opzet is, de data volledig in uw beheer is en u er dus later nog alle kanten mee op kan!

Voor meer info, aarzel niet ons te contacteren!


71 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page