top of page

Smart City Oostende: Datalogging via LPWAN


De tweede IOT Convention Europe vond afgelopen juni plaats in Mechelen. DTplan werd uitgenodigd om er te praten over het groeiend belang van Smart Cities. In samenwerking met Eandis en Stad Oostende, lanceerde DTplan een LPWAN datalogging project in de badstad. In 8 openbare gebouwen monitoren we de komende maanden alle water-, gas- en elektriciteitsmeters. Dankzij LPWAN-technologie, in dit geval Lora, verzamelen & visualiseren we alle data op een heel eenvoudige, efficiënte, maar vooral nieuwe manier.

212 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

IoT Visualisation: Drag & Drop

Tegenwoordig is het erg simpel om kleine toepassingen te koppelen aan het internet. Dit noemt men "Internet of Things" of in het kort "IoT. Wat velen dan weer niet weten is welke manier ze moeten kiez

bottom of page