top of page
3.jpeg

DTPLAN DEMODAGEN

24 SEPTEMBER 2024

DTplan Demodagen
24/09/2024
- 9u00 tot 14u30
inclusief heerlijke lunch met streekproducten

Locatie: Provinciaal Hof Brugge

Maximum 40 inschrijvingen (via jonas.lybeer@dtplan.be) - vol = vol 


Ook dit jaar organiseren we opnieuw onze DTplan Demodagen! Dit keer hebben we gekozen voor een exclusieve aanpak met een geheel nieuwe formule. De locatie is een betoverend UNESCO-werelderfgoed in het hart van Brugge, dat gegarandeerd tot de verbeelding spreekt! De Demodagen gaan dit jaar door in het majestueuze en recent gerenoveerde Provinciaal Hof. Ons team stond hier in voor de nieuwe automatische regeling HVAC & bijhorende gebouwbeheersysteem. Een mooi referentie die we graag aan u voorstellen!

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze inspirerende dag dompelen we u onder in de wereld van automatisering. We bespreken de nieuwste mogelijkheden, geven een boeiende live-demo en verkennen samen de toekomstperspectieven voor uw patrimonium. Uw mening is voor ons van groot belang, daarom sluiten we de dag af met een heerlijke lunch, waar we nog meer inzichten en hot topics kunnen bespreken.

Ben je er graag bij?

De plaatsen zijn beperkt tot 40 deelnemers en worden omwille van het exclusieve karakter van dit evenement met de verschillende actoren geëvalueerd. Wil jij er graag bij zijn? Stuur dan zeker een mailtje naar jonas.lybeer@dtplan.be

PARTNER

Honeywell

​Honeywell is een wereldwijd technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in diverse sectoren, waaronder gebouwenautomatisatie. Hun oplossingen voor gebouwenautomatisatie omvatten een breed scala aan producten en diensten die zijn ontworpen om de efficiëntie, veiligheid en comfort van gebouwen te verbeteren. Enkele belangrijke aspecten van Honeywell's gebouwenautomatisatie toepassingen zijn HVAC automatisatie, energiebeheer, veiligheids- & beveiligingssystemen, GBS, slimme thermostaten & sensoren.

Door het gebruik van Honeywell's geavanceerde technologieën kunnen gebouwen hun operationele efficiëntie verhogen, de kosten verlagen en een duurzamere werking bereiken.

SPREKERS

Bekendmaking half augustus

LOCATIE

Provinciaal Hof Brugge

Adres: Markt 3, 8000 Brugge

Door de eeuwen heen werd de oostzijde van de Markt gesierd door drie iconische gebouwen. In de middeleeuwen stond hier de ‘Waterhalle’, een pakhuis waar schepen hun lading losten en laadden. Eind 18de eeuw werd een monumentaal neoclassicistisch complex gebouwd, met winkels, cafés en appartementen. Na een brand in 1878, waardoor het complex grotendeels afbrandde, verrees een indrukwekkend driedelig neogotische complex.

Centraal staat het indrukwekkende Provinciaal Hof, dat na een grondige restauratie in 2024 de deuren opende voor het grote publiek. Het Provinciaal Hof, als gastvrij huis van het West-Vlaams provinciebestuur, heet iedereen hartelijk welkom. Je ontdekt de charme en rijke geschiedenis van dit historische gebouw en leert meer over West-Vlaanderen, de provincie waarvan Brugge de hoofdstad is.

bottom of page