top of page
pexels-pixabay-534174-black_n_white_edited.jpg

DEMODAGEN

3 OKTOBER 2023

Demodagen
03/10/2023
- 13u00 tot 16u45 met aansluitend netwerkdrink

Locatie: Waregem Event Center, Gentseweg 203, 8792 Waregem


Na een succesvolle 2022-editie, organiseren we ook dit jaar DTplan en Oktow Demodagen. Ons format, mede dankzij jullie engagement en inbreng, belicht steevast actuele thema’s en trends in onze sector. Deze keer zijn we te gast in Waregem bij CEO’s 4 Climate en vullen we dinsdagnamiddag 3 oktober, met boeiende spreekbeurten rond renovaties, het belang van services, het groeiende aandeel van de circulaire economie en de steeds belangrijker wordende duurzame certificering.

Services, renovaties, circulaire economie & duurzame certificering
Gebouwen staan vandaag de dag in voor 37% van ons totale energieverbruik. Een derde daarvan wordt verspild aan inefficiënte beheersystemen. Met de wetenschap dat meer dan 20 biljoen apparaten verbonden zijn via het Internet of Things en nu al 75% van de totale vastgoedkosten bestaat uit onderhoud & renovatie, neemt het belang van stevig uitgewerkte services alleen maar toe. Bovendien blijkt dat 50% van de gebouwen die in 2050 zullen worden gebruikt, nu al opgetrokken zijn. Circulaire economie is cruciaal, zit in de lift en zal de komende jaren pijlsnel groeien. Het zijn boeiende statements die we op 3 oktober graag samen met professionals in gebouwmanagement onder de loep nemen. Toepasselijk laten we deze editie doorgaan in Waregem, bij CEO’s 4 Climate. CEO’s 4 Climate is een netwerk van klimaatbewuste ondernemers. Zij zien de klimaatopwarming als een probleem dat oplosbaar is en als een kans voor hun bedrijf.

Doelgroep

We verwelkomen graag aannemers, studiebureaus, gebouwenbeheerders, facility managers, installateurs, onderhoudsfirma's & eindklanten. Maar natuurlijk stellen we ons evenement ook open voor andere geïnteresseerden.

FABRIKANTEN & PARTNERS

ABB
Battery Supplies
Priva
Siemens
Socomec
Ecompany
Esylux
Honeywell
Phoenix Contact
Tempolec
Vecolux
Velek SS Regeltechnik
WAGO

SPREKERS

Geert Van Walleghem

Zaakvoerder bij Crescon

Crescon

Ruben Van Daele

Innovation Manager bij Bopro

Bopro

André Baveghems

Facility Manager bij Multipharma

Multipharma

LOCATIE

Waregem Event Center

Adres: Gentseweg 203, 8792 Waregem

De NRG-Hub, meeting- en eventruimtes zijn centraal gelegen en dus gemakkelijk te bereiken. Deze zijn bovendien voorzien van duurzame parkings met waterdoorlatende betonklinkers, met DC-laders, Snelladers en AC-laders. Wist je trouwens dat er voor de vroege vogels ook een belevingsruimte voorzien is? Om het wachten aangenamer te maken kan je op je laptop werken of een hapje en drankje nuttigen uit de aanwezige automaten waar je snacks, frisdranken, brood, soep, gebak, dagschotels en salades vindt. De laadpleinen van NRG-Hub zijn elke dag toegankelijk voor iedereen met een elektrische wagen of e-truck van 6u30 tot 23u30.

bottom of page