top of page

DEMODAGEN

3 OKTOBER 2023

EEN STERKE DELEGATIE SPREKERS & PARTNERS

We slaagden erin om een mooie delegatie experts uit te nodigen die graag hun praktijkervaring met jou delen. Daarnaast zorgen onze fabrikanten en partners tijdens pitch sessies voor extra ideeën en inspiratie met nieuwe producten en concepten. 

SPREKERS

Ruben Van Daele - Innovation Manager bij Bopro

Ruben is sinds 2019 Innovation Manager bij Bopro, een vastgoeddienstverlener en -investeerder met een uitgesproken focus op duurzaamheid en digitalisatie. Duurzaamheidscertificatie is een onafhankelijk en extern gecoördineerd beoordelingssysteem dat de duurzaamheid van gebouwen meetbaar maakt. Op basis van verschillende parameters worden gebouwen beoordeeld en wordt deze beoordeling vertaald in een certificaat, denk hierbij aan BREEAM, ESRS...

Bopro

Geert Van Walleghem - Zaakvoerder bij Crescon

 

CresCon voert conditiemetingen uit volgens de NEN2767 zodat een objectief beeld van de conditie van elke gebouwelement bekomen wordt. En dit zowel bouwkundig als op gebied van gebouwtechnieken. Ontzorgen van klanten staat centraal, Geert zorgt voor het verlenen van duurzaamheidsrapporten. Thomas stelt met trots een renovatie voor van gebouwen automatisatie voor een gemeenschappelijk klant, Mercedes-Benz Hedin Automotive Latem.

Crescon

André Baveghems - Facility Manager bij Multipharma

André is Facility Manager voor de verschillende sites van Multipharma. Vaak zijn het de Facility Managers die de pioniersrol spelen op vlak van duurzaamheid binnen hun patrimonium. Dagelijks nemen zij duurzame beslissingen op het vlak van energie-efficiëntie, de technische installaties binnen het patrimonium, CO2-verlaging, afvalreductie, welzijn van medewerkers… André zet zijn meer dan 30 jaar lange ervaring om in efficiënt facility management voor de gebouwen van Multipharma.

Multipharma

FABRIKANTEN & PARTNERS MINIBEURS

ABB
Battery Supplies
Priva
Siemens
Socomec
Ecompany
Esylux
Honeywell
Phoenix Contact
Tempolec
Vecolux
VELEK
WAGO

LOCATIE

Waregem Event Center

Adres: Gentseweg 203, 8792 Waregem

De NRG-Hub, meeting- en eventruimtes zijn centraal gelegen en dus gemakkelijk te bereiken. Deze zijn bovendien voorzien van duurzame parkings met waterdoorlatende betonklinkers, met DC-laders, Snelladers en AC-laders. Wist je trouwens dat er voor de vroege vogels ook een belevingsruimte voorzien is? Om het wachten aangenamer te maken kan je op je laptop werken of een hapje en drankje nuttigen uit de aanwezige automaten waar je snacks, frisdranken, brood, soep, gebak, dagschotels en salades vindt. De laadpleinen van NRG-Hub zijn elke dag toegankelijk voor iedereen met een elektrische wagen of e-truck van 6u30 tot 23u30.

Demodagen
03/10/2023 start om 13u00
Services, renovaties, circulaire economie & duurzame certificering

  • Wat? Demodagen

  • Wanneer? Dinsdag 3 oktober van 13u00 tot 16u45 met aansluitend netwerkdrink

  • Voor wie? Aannemers, studiebureaus, gebouwenbeheerders, facility managers, installateurs, onderhoudsfirma's

  • Over? Services, renovaties, circulaire economie & duurzame certificering

  • Waar? Waregem Event Center - Gentseweg 203, 8792 Waregem

bottom of page