top of page
Gebouw

Specialisten in gebouwenautomatisatie!

DTplan is een systeemintegrator & merkonafhankelijke programmeur met de focus op slimme gebouwen (Smart Buildings). We voorzien automatisatie, gebouwbeheersysteem (GBS), service & onderhoud op maat in zowel renovatie als nieuwbouw!

 

DTplan zorgt dankzij automatisatie en doordachte engineering voor een betere toekomst van gebouwen. Onze collega's dragen bij tot een veiligere, slimmere en duurzamere wereld. Maak deel uit van onze ambitie en sluit je aan bij ons team! 

Durf jij de volgende stap te zetten?

Bij DTplan verwelkomen we iedereen met open armen - of je nu een gedreven schoolverlater bent of een ervaren vakman met jarenlange expertise. Wij geloven in diversiteit en groei, waarbij elke individuele bijdrage van onschatbare waarde is.

Het is onze missie om te zorgen voor een totaaloplossing van gebouwautomatisaties en energie efficiëntie. Dit door programmatie, integratie, opleiding, analyse en advies op maat voor projecten binnen verschillende sectoren in Vlaanderen.

Waarom kiezen voor DTplan?

Zakelijke bijeenkomst
DOORGROEI- &
CARRIEREKANSEN
Vuist Stoot
TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK
ingenieurs
OPLEIDING & WELZIJN

Ontdek onze jobs!

DTplan is een jong en hecht team waar je veel ruimte en mogelijkheden krijgt om te groeien. Bovendien is er veel afwisseling dankzij de vooruitstrevende projecten die DTplan uitvoert. Thomas Van de Voorde - System Integrator

"

Thomas Van de Voorde
roelevard-lr-32-large.jpg

Meer info?

051 66 03 70

Email 

Follow

  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page