HVAC.png

Senior Systeem Integrator HVAC

      Gent / Izegem, België

      Fulltime

Specialisten in gebouwenautomatisatie!


DTplan is een merkonafhankelijke programmeur binnen gebouwenmanagement, energie-management en automatische regelingen met als doel een uitstekend totaalconcept aan te kunnen bieden. Onze specialisatie is van toepassing voor gebouwen in de industriële, openbare, utilitaire en de commerciële sector en wordt ingezet voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Als onafhankelijk integrator hebben wij dan ook alles in-house om een gebouw duurzaam en efficiënt te maken voor de toekomst. DTplan verzorgt zowel de bekabeling en de nodige elektrische borden als de programmatie en visualisatie van totaalprojecten.


DTplan blijft verder groeien en is daarom op zoek naar een

Senior Systeem Integrator HVAC (Building Automation Engineer)

Wat zal je moeten doen?


We zijn een merkonafhankelijke systeemintegrator binnen de boeiende wereld van de gebouwenautomatisatie. Als systeemintegrator streven we naar een perfecte synergie van de verscheidene takken binnen een gebouw. Door verschillende technieken met elkaar in balans te brengen mikken we op het ultieme comfort voor alle gebruikers van het gebouw. We maken gebruik van de vele protocollen zoals Modbus, Bacnet, MBus, IP enz… om een gebouwbeheersysteem (GBS) te programmeren en te parametreren. Om het GBS op poten te zetten zal je de nodige kennis opdoen van de verschillende fabrikanten. Je zal deze kennis verwerven via interne opleidingen maar ook door opleidingen van de fabrikant. Voor de projecten waar we gebruik maken van PLC-sturingen kom jij op de voorgrond. Voor de meest complexe projecten zal je een high-end GBS op poten zetten door middel van PLC’s. Wat HVAC betreft ben jij het aanspreekpunt binnen onze organisatie, maar ook voor de (eind)klant. Via je uitmuntende programmeerskills creëer je een visualisatie waarop de gebruiker zijn gebouw kan beheren, controleren en analyseren. Middels je ruime kennis kan je ook de andere technieken zoals elektriciteit, liften, toegang, veiligheid, … weergeven. Met gebruik van je communicatieve vaardigheden kan je het project technisch uitleggen aan het studiebureau en de installateur, maar ook op zo’n manier dat de gebruiker het begrijpt.

 

Om je functie uit te voeren zal je nooit op één en dezelfde locatie aanwezig blijven. Je werkt van thuis, één van de twee kantoren of je bent aan de slag op de werf.


Wat moet je kunnen?


Algemeen


Je beschikt over een dynamische hands-on mentaliteit. Je bent gebeten door alles wat met PLC-sturingen te maken heeft en je kan oprecht genieten van een geslaagde automatisatie. Je begrijpt dat communicatie van heel groot belang is en beschikt dan ook over de nodige sociale vaardigheden. Teamwork makes the dream work dragen we hoog in het vaandel en collegialiteit is dan ook van groot belang binnen DTplan. Professionaliteit en klantgerichtheid zijn voor jou geen onbekende begrippen, hoewel het niet altijd even serieus hoeft te zijn.


Specifiek


Je beschikt over een bachelor of master in de automatisering, elektro-mechanica, energietechnologie, klimatisatie en kan terugkijken op enkele relevante werkervaringen. Je hebt een uitgebreide kennis van PLC-sturingen en HVAC-automatisering heeft ook niet veel geheimen meer voor jou. Noties van andere gebouwtechnieken en de achterliggende systemen zijn een plus. Indien dit niet het geval is, dan zal het on-the-job aangeleerd worden.

Wat kan je van ons verwachten?


Flexibele KMO-omgeving met een vlakke structuur. Een functie waarin zelfstandigheid en verantwoordelijkheid centraal staan. Bezoldiging volgens ervaring aangevuld met extra-legale voordelen.


Meer info?


Heb je interesse maar is de functie je nog niet helemaal duidelijk? Geen probleem! Stuur me een mailtje of bel me even op en dan kijken we samen hoe we het verder uit de doeken doen.

JORAN.png

Joran Beyls

joran.beyls@dtplan.be

+32 51 66 03 70

+32 471 21 21 66