HVAC.png

Junior Systeem Integrator HVAC

      Gent / Izegem, België

      Fulltime

Specialisten in gebouwenautomatisatie!


DTplan is een merkonafhankelijke programmeur binnen gebouwenmanagement, energie-management en automatische regelingen met als doel een uitstekend totaalconcept aan te kunnen bieden. Onze specialisatie is van toepassing voor gebouwen in de industriële, openbare, utilitaire en de commerciële sector en wordt ingezet voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Als onafhankelijk integrator hebben wij dan ook alles in-house om een gebouw duurzaam en efficiënt te maken voor de toekomst. DTplan verzorgt zowel de bekabeling en de nodige elektrische borden als de programmatie en visualisatie van totaalprojecten.


DTplan blijft verder groeien en is daarom op zoek naar een

Junior Systeem Integrator HVAC

Wat zal je moeten doen?

Wij maken gebruik van verschillende fabrikanten om de gebouwen van onze klanten te automatiseren. Vanaf het begin zal de nadruk liggen op één fabrikant zodat je een specialist wordt. Je krijgt de mogelijkheid om je volledig te ontplooien via interne opleidingen maar ook via opleiding van de fabrikant. Uiteraard kom je ook in aanraking met andere merken en fabrikanten waardoor je een brede ervaring opdoet. Kan je op heden nog geen hydraulische of aerologische schema’s lezen? Geen probleem want ook dat leer je al doende. Met je ervaring sta je in voor het parametreren en programmeren van kleine tot middelgrote projecten. Je verzorgt de voorbereiding van de grote projecten en ondersteunt de Senior Systeem Integrator waar nodig. Je wordt bij elk onderdeel van een project betrokken om zo jouw groei en ervaring te bevorderen. Je kan hierbij denken aan I/O-testen, werkingsbeschrijving, programmatie, parametrering, opstart visualisatie, nazorg, opleiding, … .

 

Om je functie uit te voeren zal je nooit op één en dezelfde locatie aanwezig blijven. Je werkt van thuis, één van de twee kantoren of je bent aan de slag op de werf.

Wat moet je kunnen?


Algemeen
 

Je beschikt over een dynamische hands-on mentaliteit. Gebouwenautomatisering verwondert je en je wil er deel van uitmaken. Je begrijpt dat communicatie van heel groot belang is en beschikt dan ook over de nodige sociale vaardigheden. Teamwork makes the dream work dragen we hoog in het vaandel en collegialiteit is dan ook van groot belang binnen DTplan. Professionaliteit en klantgerichtheid zijn voor jou geen onbekende begrippen, hoewel het niet altijd even serieus hoeft te zijn.
 

Specifiek


Je beschikt over een bachelor of master in de automatisering, elektro-mechanica, energietechnologie, klimatisatie en kan terugkijken op enkele relevante werkervaringen. Als schoolverlater ben je ook welkom. Je hebt reeds kennis van de aan te sturen modules (verwarmingsmodules, controllers, …). Je kan technische instructies, onderhoudsprocedures, … opstellen en aanpassen. Je hebt een basiskennis HVAC en hebt voeling met automatische sturingen. Ervaring binnen de gebouwenautomatisatie is een plus. Noties van andere gebouwtechnieken en de achterliggende systemen zijn een voordeel. Indien dit niet het geval is, dan zal het on-the-job aangeleerd worden.

Wat kan je van ons verwachten?


Flexibele KMO-omgeving met een vlakke structuur. Een functie met veel afwisseling maar met oog op de persoonlijke ontwikkeling van je skills. Bezoldiging volgens ervaring aangevuld met extra-legale voordelen.

Meer info?


Heb je interesse maar is de functie je nog niet helemaal duidelijk? Geen probleem! Stuur me een mailtje of bel me even op en dan kijken we samen hoe we het verder uit de doeken doen.

JORAN.png

Joran Beyls

joran.beyls@dtplan.be

+32 51 66 03 70

+32 471 21 21 66